viernes, 25 de mayo de 2007

Diumenge 27, VOTA ! I confia amb nosaltres!


Una de els activitats que porta a terme l’actual Ajuntament i que volem potenciar és l’atenció a la gent des dels serveis socials. És evident que amb poc temps el treball d’una assistenta és imprescindible dintre del nostre municipi, començant per tramitar les ajudes als nadons, atenent problemes puntuals de persones soles fins a tramitar tota classe d’ajudes, pels que ho demanen o necessiten, tant oficials com les que depenen de l’ajuntament amb convenis signats amb al Diputació de Barcelona. Des de la cura i neteja personal de les persones, passant per la neteja dels habitatges, a la teleassistència i d’altres.
Volem que quedi molt clara una cosa: la nostra gestió està a disposició de tot aquell que la vulgui consultar. Creiem que ha estat clara, transparent i positiva i estem sempre a disposició de les persones per aclarir dubtes i explicar el que no s’entengui. Estem disposat ha escoltar i ens comprometem ha ser el vostre alcalde i els/les vostres regidors/es sempre, des de les vuit del matí a les onze de la nit, i si cal a qualsevol hora i qualsevol dia. Confieu amb nosaltres!
A St. Martí Sesgueioles, Primer les Persones. Voteu CiU.

5. "St. Martí Sesgueioles sense contenidors"


Sovint els pobles petits com St. Martí estan supeditats a dependre d’altres ens per portar a terme activitats que per ells no són capaços de resoldre, ja sigui pel cos elevat o perquè no tenen les infraestructures necessàries. Em refereixo concretament a la recollida d’escombraries. Si continuem com ara, St. Martí no pot assumir per ell mateix el cost de la recollida. Però, hem de canviar el xip. Proposem fer el reciclatge integral de les nostres deixalles. Pel mateix preu que avui paguem per un mal servei serem capaços de gestionar-nos els nostres residus i fer-ho com cal. Proposem fer un pas enrere per fer-ne tres endavant. Proposem fer la recollida porta a porta, però una recollida selectiva, cada cosa al seu lloc. Mitjançant la informació pertinent i la formació que calgui (farem cursets i mostrarem com fer les coses) farem un centre d’emmagatzematge i triatge de deixalles, a on anirà a parar tot el residu que generem, i on amb la pertinent manipulació física la portarem al seu destí sense intermediaris, amb el que en podrem treure algun benefici. També confiem en que la Junta de Residus destinarà a St. Martí les quotes pertinents. Per això volem oferir-vos un Sant Martí Sesgueioles sense contenidors. L’aspecte del nostre poble serà més polit i l’absència de deixalles farà reduir la presència de bestiar (com gats i altres) que sovint les remena i les escampa pels carrers.